fbpx
Online rondleiding door Het verborgen huis van Madame de Berry
Berry Visser is de oprichter van MOJO Concerts, hij is de vader van Lowlands en ontelbaar veel andere festivals. Kortom; een festival legende dus. Hij werkte jaren aan zijn eigen thuismuseum: het Verborgen Huis van Madame de Berry, gesitueerd in het voormalige woonhuis en kantoor van MOJO. Madame is het alter ego van Berry Visser en het Verborgen Huis is letterlijk aan haar fantasiebrein ontspoten. De bizarste taferelen, bijzondere verhalen en ontelbaar veel kleuren kom je tegen in de vele salons waar je door middel van een audiotour doorheen geleid wordt.

Jip krijgt een privétour van Madame de Berry zelf en probeert uit te leggen wat zij zojuist heeft meegemaakt. De conclusie: dit moet je zelf ervaren om het te snappen, maar het komt nog het meest in de buurt van een totaalkunstwerk, modern sprookje, museum, theater en een extravagante, bizarre audiotour

Het verborgen huis van Madame de Berry is weer open. Voor zondag 21 juni, 5 en 19 juli kunnen weer tickets worden geboekt. Zorg dat je deze parel in Delft niet mist!

 

Highlight uit de rondleiding:
Madame de Berry

Madame de Berry

Het verborgen huis van Madame de Berry

Madame de Berry is het alter ego van Berry Visser, de oprichter van MOJO concerts en de vader van o.a. Lowlands. Tijdens de 45 minuten durende tour kruip je in de fantasiewereld van Madame en kom je de gekste dingen tegen. Aan het einde van de tour hangt dit prachtige portret boven de trap. Deze foto is gemaakt door de beroemde fotograaf Erwin Olaf.

 

 

Het voormalige MOJO hoofdkantoor

Het voormalige MOJO hoofdkantoor

Het verborgen huis van Madame de Berry

Het Verborgen Huis was vroeger het hoofdkantoor van MOJO Concerts, midden in het centrum van Delft en ook een tijdje de woning van Berry Visser. Tijdens de rondleiding bezoek je de 12 salons die elk een eigen thema, kleur en verhaal hebben. De attributen waarmee het huis ingericht en versierd zijn, heeft Berry op de gekste plekken verworven. Bijvoorbeeld op markten en decorwinkels door heel Nederland. ‘Vaak denk ik: nu is het wel af, ik moet ermee stoppen. Maar dan zie ik weer iets en kan ik het toch niet laten.’ Aldus Berry.

 

Je ogen uitkijken in het Verborgen Huis

Je ogen uitkijken in het Verborgen Huis

Het verborgen huis van Madame de Berry

De verhalen die je hoort tijdens de tour, zie je terug in de gekste voorwerpen in elke kamer. Hierdoor kijk je letterlijk je ogen uit, maar het helpt je ook om beter te luisteren. Sommige voorwerpen lijken toeval, andere aspecten gepland. Het nodigt uit om je eigen verhaal te ondersteunen met beeld. Zo creëer je je eigen sprookje.

Abonneer op ons YouTube kanaal!

Zo ben jij als allereerste vanaf je bank in een museum.

Volg ons Instagram!

Zo kan je opscheppen bij je vrienden met de kekste weetjes.

Mede mogelijk gemaakt door